Gai Lan - 芥蘭 (300g)
Gai Lan - 芥蘭 (300g)

Gai Lan - 芥蘭 (300g)

Regular price $0.00 $30.00 Sale

300g per pack

Try these 2 recipes this week. 

 

Stir fry with gai lan

 

 Stir Fry beef with gai lan